Golfin peluun suhteen on ollut hiljaiseloa, syynä muita kiireitä, säitä, pimeyttä... En ole vielä kokonaan luovuttanut tältä vuodelta kuitenkaan. Yritän ainakin jonkun puolikkaan vielä pelata, jotta edes voisi sanoa marraskuussa pelanneensa. Ehkä jopa joulukuussa, kuka tietää.

Eilen pidettiin pelikavereiden kanssa kuitenkin ikään kuin kauden päättäjäiset (seuran juhliin ei ehditty) luonani. Juotiin viiniä ja syötiin tekemääni kinkku-juustopiirakkaa ja muiden tuomia jälkkäreitä. Illan teemana oli säännöt. Jokaiselle oli annettu tehtäväksi keksiä kolme kysymystä ja selvittää niihin vastaukset sääntökirjasta. Golf-tietäjä sai palkinnoksi jokaisen tuoman pallopaketin. Pahoja kysymyksiä oltiinkin keksitty! Kukaan ei saanut kaikkia vastauksia oikein, itse taisin olla häviäjä....

Itse kysyin mm. droppaussäännöistä, tiiausalueen ulkopuolelta ja väärän pallon lyömisestä tulevia rankkuja. Muilla oli mielenkiintoisia kysymyksiä tilapäisestä vedestä ja haitoista bunkkerista, sivuvesiesteistä ynnä muista, joihin kesän mittaan oltiin törmätty ja ihmetelty.

visa.jpg

Pelikaverit ovat kuulemma hurahtaneet Älypää-sivuston golf-visaan. Täytyypä itsekin kokeilla.

http://alypaa.com/pelit/golf