Mielettömän upeat syyskesän säät sen kun jatkuvat. Kierrettiin Kirkka A + B, ystäväni oli vierailemassa Keimolassa. Oma pelini sujui jälleen paremmin, A meni jopa tasoitukseen, B:lla tuli pari surkeaa väylää ja yhdellä pallokin hävisi, joten se väylä jäi ilman tulosta. Mutta yhteensä 28 pistettä kuitenkin. On hyvä ettei golfissa jaeta tyylipisteitä. Se nyt vielä puuttuisi, että väylän laidalla tuomaristo jakaisi pisteet teknisistä ansioista ja taiteellisesta vaikutelmasta. Joskus näkee todella erikoisia swingejä, mutta kun näkee pallon lentävän kauas keskelle väylää niin mikäs siihen kukaan on toiselle sanomaan, että swingisi on kummallinen. Enkä kyllä omastanikaan tiedä miltä se näyttää. Ilmeisesti ihan tavalliselta kun ei ole kukaan koskaan nauramaan puhjennut.

swing-normal.jpg

Löysin tänään jostain rennon ja pakottoman tavan lyödä, jota pystyin pitämään yllä lähes koko kierroksen. Pitäisi yrittää tuo fiilis säilyttää muistissa. Loppumatkasta tosin alkoi energia olla vähissä. Ei muka ehditty käydä syömässä välissä mitään, kun A:n kiertämiseen - harvinaista kyllä - meni 2 h 20 min. Yleensähän se menee reippaasti alle kahden tunnin.

Jälleen tuli uusi liikeidea mieleen, kun käsi tutisi vesiesteen edessä: vesikauhurokotus olisi tarpeen. Samoin bunkkerisiedätyshoito. Ne kun saisi vuosittain, kauden alussa, voisi moni lyönti lähteä rennommin esteen yli. Tänään erityisesti bunkkerisiedätyshoito olisi ollut tarpeellinen. 

Kuva golfjokes.com