Kerroin jo aiemmin, että pidän Keimolan molemmista kentistä Eclectic*-korttia. Nyt voisi olla hyvä hetki lopettaa ne tältä kaudelta ja pistää sitten ensi kaudella paremmaksi.

Saraksen Eclectic näyttää lyöntimäärää 85. 40 etuysille ja 45 takaysille. Olenkin aina kokenut takaysin hankalammaksi. Takakentän par onkin 37. Par-tuloksia on 6 (2,3,4,6,7,11) ja 1 birdie (15). Muut ovat bogia paitsi 18. väylälle on jäänyt tripla. Olen kyllä tehnyt siihen tuplankin joskus, mutta se on jäänyt nyt merkkaamatta eclectic-korttiin. Mennään tällä. 

Kirkan Eclectic-tulos on 81 lyöntiä. A:42 - B:39. Siinä on 7 paria (2, 6, 8, 9, 11, 12 ja 17) ja yksi birkku (3). Muut väylät ovat bogia. Tuossakin näkyy selvästi mikä Kirkan puoli tuntuu minusta helpolta ja mikä vaikeammalta.

Kirkka on siis kokonaisuutena selkeästi helpompi kenttä minulle, sekin on tullut jo todettua. Vaikka se on slopattu vaikeammaksi. Mikä kenenkin pelille paremmin sopii. Pidän kyllä molemmista.

Eilen pelattiin Saras, kilpaa laskevan auringon kanssa. Lähdettiin niin myöhään matkaan, että normaalisti sujuvalla pelillä oltaisiin perillä juuri auringon laskiessa. Välillä kyllä jo mietittiin, että tätä tahtia viimeiset väylät menevät jo pilkkopimeässä: parin väylän päässä edessä oli joku porukka, joilla ei ollut pelkkää vettä eväänä. Onneksi ymmärsivät lähteä pois siinä vaiheessa kun ei kaikki pelaajat ja bägit enää pystyssä pysyneet. Sitten päästiin vielä ohittamaan edellämme palloja pusikoista metsästävä neljän miehen seurue. Tehtiinkin ohitus varsinaiseen naisgolfin näytöstyyliin, hyvä ettei kaikki tehty par´ia sille väylälle. Sitten vaan pistettiin palloa väylää pitkin vauhdilla seuraavakin väylä niin saatiin kurottua hyvä etumatka. Saavuttiin perille juuri auringon laskiessa, aivan aikataulussa siis.

Tänäänkin olisi ollut mitä upein golf-sää. Suorastaan harmittaa etten päässyt kentälle. Toivotaan että loistosäät jatkuvat vielä pitkään kauniin ruskan merkeissä. Tässä kuva viime vuoden ruskasta.

SAM_2878-normal.jpg

*Eclectic: Pelimuoto, jossa pelaaja pyrkii saavuttamaan jonkin ajanjakson (esimerkiksi viikon tai kuukauden) aikana mahdollisimman hyvän tuloksen jokaiselle 18 reiälle. Jokaisen yksittäisen reiän tulokseksi otetaan pelaajan paras sillä reiällä sovitun ajanjakson aikana tehty tulos. Golfpiste.com