12 väylää Sarasta työpäivän päälle. Ehdittiin hyvin ennen kuin tuli pimeä, aikaa meni 2 tuntia ja 10 minuuttia, kun edessä ei ollut ketään. Eikä takanakaan sen puoleen, autiota oli kentällä. Parkkipaikka oli kyllä tullessa aivan täynnä, jotkut pääsevät livahtamaan töistä "palaveriin" jo iltapäivällä. Tai sitten ovat eläkeläisiä.

Pitkästä aikaa peli sujui hyvin, edelliselllä kierroksella alkanut pelin paraneminen jatkui. Ei ihan koko kahtatoista väylää mutta valtaosin kuitenkin. Jossain välissä tuli sitten sellainen olo, että mitä näitä lyöntejä laskemaan, ihan turhaa. Nauttii vaan kauniista ilmasta ja ulkoilusta ja niistä lyönneistä, jotka onnistuu.

Tuleva Petikon kenttä yhdessä Supergolfin kanssa on alkanut kalastella jäseniä, Facebookissa mainostetaan 2014-2015 yhteisjäsenyyttä Petikossa ja Supergolfissa 69 eurolla. Eihän Petikossa ensi kesänä mitään kenttää vielä ole. En ole vaihtamassa kenttää, mutta onhan se hyvä pitää silmät ja korvat auki.

golfballmoney-normal.jpg

Jokunen tuttu on pelannut uuden Tapiolan "links"-kentänkin. Joku tykkäsi, toinen piti sitä vaikeana, ei kuulemma haluaisi siellä koko kesää pelata. Voisihan tuohonkin kenttään tutustua, mutta se on huono peruste, että se on uusi kenttä. Pääkaupunkiseudulla on niin paljon kenttiä, etten ole läheskään kaikkia vielä testannut. Mutta enemmän voisi kiertää muitakin kenttiä kuin sitä yhtä ja samaa.

Onhan se rahakysymys toisaalta, kun kierros omalla kentällä ei ns. maksa mitään. Olen ehtinyt pelata Keimolassa tällä kaudella niin paljon, että per täysi kierros on hinta enää n. 17€. Eli noin 4€ per tunti. Eipä varmaan mitään muuta urheilua, kävelyä ja juoksua lukuunottamatta, pysty siihen tuntihintaan harrastamaan. Jos nyt kuitenkin vähän tuli laskettua...

Kuva: golfartbest.com