Tänään sitten pelattiin kuusi väylää tilapäisestä vedestä, josta ei voinut edes dropata kuin toiseen tilapäiseen veteen.

tilapainenvesi-normal.jpg

Tässä mallia Kirkka A:n kakkosväylältä.

Pelattiin ensin Kirkka B:tä, mutta ehdittiin vain kaksi väylää kun oli pakko ukkosen takia tulla juoksujalkaa pois. Onneksi pelikaverillani oli hyvä sisäinen ukkostutka, ja lähdettiin juuri oikeaan aikaan, ennen kuin ukkonen oli ihan päällä. Ehdittiin jopa klubitalolle asti ennen kuin kaatosade alkoi.

Lähdettiin sitten sään kirkastuttua Kirkka A:lle, mutta sadepilvet alkoivat nelosväylälle ehdittäessä uudelleen näyttää turhan uhkaavilta ja lähdettiin kesken pois. Enpä ollut yhtään pahoillani, lyötyäni varmaan kesän ennätysmäärän lyöntejä neloselle, varmaan 15 (onhan se Par 5 mutta silti...). En vaan osannut lyödä lätäköistä, eikä muunlaistakaan lyöntialustaa ollut tarjolla.

Välillä aurinkokin hetken paistoi ja maisema näytti varsin kauniilta, kun vesihöyry nousi metsästä puiden latvoihin. Yritin kännykällä kuvata sitä vastavaloon - olisi oikeallakin kameralla haastavaa. Mutta tässä otos. Tämä siis hetkeä ennen kuin sadepilvet valtasivat taivaan ja lähdettiin pois.

Vastavalo%20elokuun%20lopussa-normal.jpg

Onhan hyvä harjoitella märällä kentällä pelaamistakin, mutta tämä oli vähän liikaa, kun vettä oli myös taivaalta tarjolla, salamoiden saattelemana. Onneksi oltiin lähellä klubitaloa Kirkalla eikä jossain kaukana Saraksella.