Eilen tuli pelattua Keimolan Saras-kenttä ensimmäisen kerran tällä kaudella. Hieno keväinen ilma, lämpötila oli 12 astetta, kun lähdettiin kierrokselle ja nousi nopeasti 19 asteeseen. Siinä sai harrastaa kerrospukeutumista suuntaan jos toiseen, välillä oli todella lämmintä, sitten taas tuuli viilensi liikaa. Jotkut olivat jo shortseissa, mutta itse laitoin lempihousuni, vanhat mustat Torstain stretch-housut, joissa on etutaskuissa hauskat vetoketjut. Yläosana oli viime syksyn ale-ostos, valkoinen Carin K. pikee ja aluksi turkoosi fleece ja sitten valkoinen Crossin lyhythihainen anorakki. Anorakki on ollut yksi parhaita golf-vaatteitani. Pitää tuulta ja vähän sadettakin, valkoisena on vilpoinen aurinkoisillakin keleillä.

SAM_5284-normal.jpg

Kierros sujui vähän tuskaisesti ja tuntui pitkältä. Aloin taas uupua loppua kohti, ehkä syöminen oli jäänyt turhan kevyeksi eikä minulla ollut kunnon eväitä mukana. Tein kuitenkin 28 bogipistettä, etuysillä 11 ja takaysillä 17.

Olivat menneet muuttamaan Saraksen kymppiväylän par4:sta par5:ksi. Vaikka löin ihan olan takaa, pääsin hädin tuskin punaiselta tiiltä väylälle.... Ihan tuli aloittelija-ajat mieleen. Ehkä muutos on vielä kesken. Slopekin tuntui muuttuneen haastavampaan suuntaan. Nyt Kirkka on slopattu vaikeammaksi kuin Saras, mikä tuntuu kyllä ihmeelliseltä. En yritäkään ymmärtää noita asioita.

Golfatessa on kiva bongailla lintuja ja kasveja. Joutsenpari, joka onneksi on palannut pesimään, ei osunut kameraan mutta nämä sini- ja valkovuokot kyllä. Palloni oikeasti kävi aika lähellä, mutta tämä kuva on lavastettu...

WP_000868-normal.jpg