Kausi on nyt väkisinkin paketissa. En innostu pelaamaan talvigreeneille, ja autossakin on jo nastarenkaat... Ei niillä voi mennä harrastamaan kesälajia. Eli ei kiitos, minulle riitti.

Keimolan kentistä on auki enää Kirkka A, talvigreeneille siis. Hyviä pelejä vaan niille, jotka vielä viitsivät harrastaa. 

winter-golf_byron_kalies.jpg

Kausi oli kaikkinensa minulle hyvä. Tasoitus tippu liikaakin. Pelasin yli 50 täyttä kierrosta ja lähtöjä oli yli 60. Vieraspelaamista harrastin todella vähän tänä kautena, vain 4 kertaa.

Kaudesta jää varmaan mieleen pelin paraneminen ja sitten totaalinen romahdus sen jälkeen. Pelasinhan todella huonosti loppukauden. Jää varmaan mieleen kuriositeettina Keimolan seuran riitaisuus, mikä onneksi näyttäisi jäävän tähän kesään. Joutsenia oli kiva seurata koko kesä, samoin kauriita ja muita kentän eläimiä ja kasvillisuutta.

Suunnittelen kovasti että käyn talven aikana säännöllisesti hallissa harjoittelemassa. Saa nähdä jääkö hyväksi aikeeksi.

Tämä on siis kauden ja vuoden viimeinen blogikirjoitus. On ollut kiva kirjoitella näitä blogeja, kun statistiikoista olen nähnyt, että tätä joku lukeekin, parhaimmillaan yli 200 lukukertaa päivässä. No, nollapäiviäkin mahtuu mukaan. Omasta aktiivisuudestanihan se on kiinni. Olisin kaivannut kommentteja ja keskustelua, mutta menee tämä näinkin. Ensi kauden bloggaamisesta en vielä sano mitään varmaa, mutta todennäköisesti jatkan. 

Tiiboxissa tavataan!