Tänään oli varsinainen eläintarhakierros Keimolassa, Kirkalla. Joutsenten 7 poikasta ovat kaikki vielä elossa ja alkavat näyttää joutsenilta pitkine kauloineen.

Joutsenet%20040714_2-2-normal.jpg

Valitettavasti kamera ei ollut saatavilla, kun tultiin Kirkka B:n 17. väylän greenille, jossa kauris seisoi forella tyynen näköisenä. Eikä se lähtenyt karkuun, kun teimme viimeiset lähestymislyönnit. Vasta kun otin lipun pois ja laskin sen maahan, se siirtyi vähän kauemmas pieneen metsikköön syömään. Näiden lisäksi nähtiin muitakin lintuja poikasineen. Ornitologian opinnot ovat jääneet sen verran vähiin, että arvottiin lajia silkkiuikun, tukkasotkan ja telkän välillä.... Lokkejakin kentällä oli parvena. Käärmeitä ei onneksi tänään näkynyt, itse en tänä kesänä ole yhtään nähnyt, viime kesänä kyllä. Varon aina kun menen metsään, myös punkkien takia.

Kierros meni mielestäni vähän sinnepäin, vaikka olikin aika tasainen, mutta klubitalolla laskiessani selvisi, että olin tehnyt 37 bogeypistettä ja laskin tasoitustani huimat 0.5 pistettä! Kaksi par-tulosta auttoivat asiaa, ja tasaisesti sujunut puttipeli. Ensimmäinen kerta tänä kesänä, kun tasoitus laski.