Helteisen heinäkuisen sunnuntain ratoksi voisi muistella perjantain kierrosta Kirkalla. Iltapäivän puolella loppukierroksella tuli välillä ihan aavemainen olo kun ketään ei näkynyt missään. Taisi loma-aika, viikonlopun alku ja helle verottaa golfareita Keimolasta tuolloin. Itselläkään ei ole mitään suurta intoa lähteä 30 asteen lämpötiloissa kentälle. Saras tai Kirkka B olisivat kuitenkin paras valinta, koska niiltä löytyy puiden varjoa. Sarakselta löytyy myös paremmin täydennystä vesipulloon - Kirkalta ei saa matkan varrelta mistään vettä. Sinne voisi kummallekin puolelle tuoda vesikanisterit jollekin puolivälin väylän tiiauspaikalle. Täytyypä ehdottaa. Vesikanistereita oli Rinkussa ja myös Peuramaalla niitä harrastettiin.

Aloitettiin B:ltä kun saatiin valita. Minusta on mukavampi kiertää B ensin koska se on hitaampi kuin A. Siten se pakollinen puolen tunnin tauko ei venähdä ylipitkäksi, jos ei pääse aikaistamaan lähtöä. Tällä kertaa melkein ehdittiin vain käydä klubitalolla kääntymässä, kun jo piti jatkaa matkaa. Tällä kertaa B meni 2h 10 minuuttiin - jouduttiin odottelemaan ja A:n kiertäminen kesti 1 h 40 min - ketään ei näkynyt missään, ei edessä eikä takana. Ja muutenkin B ensin, koska se on helpompi ja palloja katoaa vähemmän vesiin. 

Kierroksella katosikin peräti 3 palloa tällä kertaa. Yksi lensi todella merkillisen radan veteen väylällä 5 (HCP 1), jossa sijoitin avauksen aivan liian lähelle lammikkoa, eli vesiesteen puolelle. Kakkosella pallo osui puuhun. josta se kimposi 90 astetta vasemmalle,  ja lensi sillan yli veteen. Tuo väylä on muutenkin ollut hankala, Eclectic-kortissani ainoa, jossa on vielä tupla tuloksena. Kierros meni uudella Rinkussa pudonneella tasoituksella 26 bogeypisteeseen, johon voi olla suht tyytyväinen. Lyöntitulokseen ei, sillä tein 113 lyöntiä. Pari väylää meni aivan onnettomasti siis.

kartta_5-normal.jpg

Helle varmaan pehmitti pääni, kun aloin välillä puhella pallolleni... " menepäs nyt kuppiin ja tee par". "Nyt et sitten mene tuohon lammikkoon". Onneksi peliseurana oli vain tuttu kaveri, muuten olisi voinut tulla vähän oudoksuvia katseita. Ei tämä golf niin vakavaa ole!