Pitkästä aikaa - tai siltä ainakin tuntui - kentällä. 

Taas syynättiin sadetutkaa, mutta ihan sellaiselta keli ei näyttänyt, kuin mitä se oli. Jo ykkösellä satoi, ja sade lakkasi vasta kasilla, kun kierrettiin Kirkka A. Muutaman kerran aurinkokin pilkahti aluksi, kuten tässä ykkösväylällä sen verran että pieni sateenkaari pääsi muodostumaan. Mutta valitettavasti sen toinen pää ei ollut greenillä, jossa birdie olisi odottanut.

sateenkaari-normal.jpg

Kierros meni mitenkuten mutta ei sillä ollut mitään väliä. Oli sateesta huolimatta kiva kiertää, mutta se 9 reikää riitti vallan mainiosti. Kengät päästi veden läpi ja sukat olivat läpimärät. Sadetakki toimi hyvin. Sadekelin hanska varmaan sinällään toimi, mutta siitä huolimatta tuntui, että märkä grippi pyöri märissä käsissä miten sattui. Seuraukset voi hyvin kuvitella.

Iloisin yllätys sadekelissä olivat vanhat kaapin perältä kaivamani Raiskin housut, jotka hylkivät vettä. Pisarat vaan kierivät kankaan pintaa eikä housut kastuneet kuin pikkuisen lahkeensuusta. Noissa housuissa olevissa merkinnöissä mainostettiin vain UV-suojaa, mutta kyllä tällä kierroksella vedenhylkiminen oli se paras ominaisuus.

Seuraavaksi varattu kierros näyttää myös sateiselta. Täytyy harkita, ei tuo nyt niin kivaa ollut, vaikka aika mukavaa silti.

Voisi tässä välissä lähteä golfkenkäkauppaan alennusmyynteihin. Budget Sportissa näyttäisi olevan golfvälineale, kengät puoleen hintaan. Golf Balancessa voisi myös käydä katsomassa. Vedenpitävät!

Keimolan hallitus on näköjään tullut järkiinsä. Parempia aikoja odotellessa.