Golf Digest-lehden välissä tuli Intersportin mainos. Naisten golf-väri näyttää olevan fuksianpunainen. On niitä muitakin, mutta se nyt sieltä eniten pomppasi esiin. Samaa väriähän on jo pitkään esiintynyt pikkutyttöjen vaatteissa. Nyt siis meidän vuoromme. Onhan minulla jo yksi pikee ainakin. Tässä Catmandoon setti.

 

kes%C3%A42014%20look-normal.jpg

Nyt olen niin jo lähtökuopissa ensimmäiselle kierrokselle. Keimolan kentät aukeavat kiirastorstaina ja ajattelin pitkäperjantain kunniaksi lähteä ainakin puolikkaalle, ja pääsiäisen pyhinä olisi tarkoitus pelata Raumallakin kierros. Ensi viikolle on luvattu vielä lämpimämpää ja peli on sovittu tiistaille. Tästä se lähtee.

Ei mitenkään poikkeuksellisen aikaisin, jokunen vuosi sitten aloitin näihin aikoihin myös +20 asteen auringonpaisteessa - ja viikkoa myöhemmin oli +2 ja räntää satoi vaakatasossa, kun urhoollisesti kuitenkin lähdin pelaamaan. Siitä tuli golfarin urani toistaiseksi lyhyin kierros: se päättyi 3 väylän jälkeen, kun reitti toi takaisin klubitalon viereen.

Ehkä tekisi hyvää vielä pistäytyä rangella, ennen kun sijoittaa pallon ensimmäistä kertaa tiin päälle tänä keväänä (kotimaassa siis, ulkomaillahan tuli jo tammikuussa se tehtyä).